Inget drama

Inget särskilt har hänt idag egentligen. Dagens största drama var när A upptäckte att hon tappat bort sina bilnycklar. Stackarn! Och för två veckor sedan backade min granne på hennes bil så att förardörren blev så tillbucklad att den inte går att öppna utifrån..

Måste i säng för vi bestämde att träffas med gruppen klockan nio i morgon bitti och få färdigt juridikuppgifterna till det PM som ska vara inne nästa fredag.

Sov sött!


Missräkning

Kanske får jag inte hem T till hösten ändå. De planerar att anställa mer folk på ljudfirman han frilansat för och det verkar som att de tänker erbjuda honom den tjänsten. Han sa att han inte var säker på om han skulle tacka ja. Dels för min skull, för att han vill vara med mig. (vilken pärla, va!)
Hatar tanken på att vi inte ska få vara tillsammans! Kanske inte förrän jag pluggat klart. Och då snackar vi minst tre år till! Tyvärr är jag inte så bra på att försvara mina intressen.. Jag kan inte propagera för att han ska tacka nej ifall jag vet att det bara är för min egen skull jag kräver det. Jag skulle aldrig acceptera att ge upp drömmar bara för att ngn annan talar om det för mig. Och då kan jag inte gärna kräva det av honom.
Vi får väl se vad som händer...


Efternamn

Jag och T ägnade ett par timmar åt diverse diskussioner igår. Det finns några frågor där vi aldrig kommer att bli överens. De flesta av dem behöver vi nog inte ens enas om utan bara konstatera att i tycker olika. I andra fall krävs en uppgörelse.
Igår kom frågan efternamn upp..
Jag misstänker att det blir jag som viker mig i den här frågan.


Men inte utan strid!!


Andra natten

Sitter på taxi ännu. Jobbig natt.  Alla de som inte var ute i går tog sig ut idag i stället. Och folk har varit osedvanligt besvärliga. De ringer och vet inte var de är eller hur många de är eller vart de ska. Knappt ens vad de heter. Och sen kommer det inte ut någon på adressen när man skickar dit bilen. *sucka*. Det blir så struligt och tar sån tid! Lär inte vara härifrån på ett bra tag ännu, trots att jag egentligen slutade för en timme sen.

Hade en bra dag i alla fall. Spenderade den med mamma. Quality time. Långa diskussioner om pedagogik, läroplaner och familjeangelägenheter. Mysigt. Hade tänkt hälsa på pappa på eftermiddan, men han ringde och sa att han var febrig och skulle gå och lägga sig. I stället lagade jag mat med mamma hade fler diskussioner. Det blev en Quinuagryta med curryräkor, purjolök, paprika och vitlöks-cremefraiche. Mumma!

Med lite tur kommer min Älskling upp och hälsar på nästa helg. Saknar honom så otroligt! Går inte det i lås så ses vi först den 15:e februari. Nu har vi bott på skilda håll i över åtta månader. Fyra till, sen är det över! Sommaren kan vi förhoppningsvis tillbringa tillsammans i Stockholm och till hösten flyttar vi ihop i Luleå igen. Om någon av en händelse skulle ha en lägenhet över på Malmudden i Luleå så är vi intresserade!

God natt

taxinatt

Konstigt lite folk i farten i natt. Blir lite långsamt att jobba då. Fast då finns det ju andra trevligheter man kan pyssla med i stället. : )


HELVETE!!!!!! Upptäckte just att min plånbok inte ligger i väskan. Och den ska ligga i väskan!! HOPPAS den ligger på mammas jobb, för annars så har jag glömt den när jag var o handlade på Coop.. Faan åxå! 

Kaffe, snus och goda grannar..

Ja, det har varit en god men lite seg morgon. Det tog en stund att kravla sig ur sängen, men en kopp starkt kaffe och en gomorronsnus kickade igång kroppen.
Tänkte slå in skallen på grannen ovanför igår. Han har en vana att sätta ned hälarna i golvet när han går som är otrevligt högljudd . Det är så det dånar i tak och väggar och min fönsterbräda vibrerar så att blommorna tappar sina blad. Det är faktiskt sant! Och detta gör han större delen av dagen, kvällen och mellan tolv och tre på nätterna när han ska gå och lägga sig. Att han låter på dagarna har jag inga problem med, men när han börjar klampa klockan ett på natten när man ligger och försöker sova.... Gaaaahh!! I kontrast till tystnaden i övrigt så hoppar man till för varje duns. Till slut ligger man bara och väntar på nästa serie med dunsar, helt oförmögen att slappna av och somna. Och så orkar man inte stiga upp och klä på sig för att gå upp och säga till! Dessutom vill jag inte gå upp när jag är trött och ilsken, för jag tror inte han gör det med flit eller ens är medveten om hur vansinnigt lyhört det är.
Han har sin säng precis ovanför min. Jag vet det, för jag kan höra täckfraset när han vänder sig om i sängen.
Före jul funderade jag på att köpa ett par tjockt vadderade tofflor till honom...


Äntligen!

...börjar den sjuka..

..grymma..

..infernaliska..

..djävulusiska..

..träningsvärken jag haft i armarna försvinna! 
Igår vaknade jag med armarna krampaktigt hopvecklade och trodde inte jag skulle få sträckt ut dem för det drog och värkte så i biceps!. "Ok," tänkte jag, "det är andra dan efter träning. Imorgon kommer det vara borta".  I morse när jag vaknade var det samma sak.
  Känns hellöjligt Bestämde mig för att gå o träna lite (jätte-)försiktigt för att se om det kunde lösa upp krampen och värken lite. Och Tack Gode Gud, det hjälpte! Nu kan jag räta på armarna utan att det ger upphov till ofrivilliga smärttics. 
  Hur otränad kan man vara egentligen!?
...

Fan åxå! L ringde precis och sa att hon måste sitta vid datorn hela kvällen - vilket innebär att jag måste gå tillbaka till skolan för att kunna göra färdigt övningsuppgifterna till juridikkursen till i morgon. Skulle inte alls ha lust med det! Men vad gör man? Det är hennes dator och hon har inte möjlighet att göra sitt på annat håll. Borde skaffa egen. :(

Så dags att komma nu..!

Första veckan med långkallingar - det är en blyg vinter vi har!
Fast Ljuset är på väg tillbaka!


kl 14.00...

Har varit och sonderat terrängen bland företagen på LARV och fick ett mkt positivt intryck och trevligt bemötande av företagsrepresentatnten i NCC:s monter. Ska boka in tid för möte/samtal nästa vecka. Förhoppningsvis kan det leda till sommarjobb eller praktik. Nervöst, blir pirrig i magen!

Och så har jag (äntligen!) bokat en tvättid så nu ska de sorterade högarna, som legat på sovrumsgolvet sen helgen, BORT! Ska dessutom ringa o höra ifall det går att byta bort min jobbhelg i mitten av februari. Är bjuden på 30-årsfest i Vasa. Hoppashoppas det funkar, för det är nog min enda möjlighet att träffa Prinsen innan den 14:e Mars!


BodyBalance...

Det var lite av en besvikelse. Skulle vara en blandning av yoga och pilates. När jag började m yoga för 5 år sedan hade jag en jättebra instruktör och det här levde inte riktigt upp till  mina förväntningar. Mysigt värre m tända ljus o grejer, men musik o yoga går helt enkelt inte ihop för mig. Dessutom stressade hon igenom övningarna så man inte kunde göra dem i takt m andningen.
"Bla bla blääh".
Vad gnällig och snorkig jag låter! Det kanske är jag som är trångsynt och insnöad? Ger det en chans till innan jag bestämmer mig. Ska nog inte vara så stursk och stor i käften över huvud taget. Det var ju inte precis som att jag var överlägset bäst på stället! De första övningarna var jag på cykelsafari, och benen kändes som överkokt spagetti redan efter halva passet! Längtar tills knät klarar lite tuffare tag. Då ska jag köra igång m Box och så ska jag testa lite andra nya grejer!
Jag har fått för mig att jag måste visa att jag var värd operationen och mitt nya korsband genom att träna o vara i topptrim till återbesöket. Idiotiskt egentligen. Inte fan bryr de sig om ifall jag tar vara på den här chansen eller inte - operationen är ju redan gjord! Men jag skulle ändå skämmas lite om jag fick skitkassa resultat på styrkeprovet. *skrattar åt mig själv* Knäpp man är!

Imorgon startar LARV. Ska ta på mig trevligaste minen och gå runt och promota mig själv i byggföretagens montrar. Har man tur får man kanske napp! *blink*

Gaaah vad sköönt!!

Oj vad jag har längtat efter det här!  Kom just hem efter mitt första pass på StiL. Total tillfredsställelse. Alltid knepigt första gången på ett nytt gym innan man  lärt känna stället.. Dessutom lyckades jag nog pricka in den tid på dygnet då det är som mest folk, för det var rena sommarmarknaden där. Jag blir lite störd av alla människor. --- Man känner sig uttittad. För att man är ett nytt ansikte? Kanske bara inbillar mig? Egotripp haha! --- Och med för mkt trängsel så tappar man pulsen när man måste stå o vänta på maskiner. Tror jag ska försöka ta mig tid att gå dit på dagtid. Mindre folk och så får jag fylla håltimmarna m ngt vettigt s.a.s.

Har fått gjort ett par av sakerna som stod på min att-göra-lista för helgen. Till exempel gå ut m soporna och skriva ut lagtexterna till juridikkursen.. Ska ta en dusch och sen ska jag ta itu med disken som blev kvar från igår innan jag går och lägger mig.

Godnatt världen!

Hoppsan!

...jag råkade visst starta en blogg! Bara sådär!
Idag har varit en fruktansvärt slö dag..  Var på examenskonsert i fredags och träffade en massa av mina älsklingar, drack öl, rockade loss och myste. Dagen därpå ringde brorsan från London o väckte mig (jag hade somnat m snus så det smakade skit i munnen. ångest!!). Först skrämde han upp mig rejält m att börja gråta. Trodde att K lämnat honom lr ngt, men det var gamla grejer som skulle redas upp och han behövde få tag på telefonnr. Fixade det, drack en hink vatten o somnade om. När jag vaknade nästa gång smakade det bättre, men jag kände mig fräsch som förra veckans sopor ungefär..
Vi käkade pizzafrukost på Golden Dragon och köpte take away-kaffe på Rooster's. Dissekerade lite gamla problem  med J. Skönt. Klok tjej!
Vi var sex stycken som skulle tillbaka till Luleå o lyckades klämma in oss J:s bil. Hade L i famnen hela vägen så jag höll på att inte få väckt mitt högerlår när jag skulle ur bilen.

I morse ringde brorsan o väckte mig - igen :) - och ville tacka för att jag finns här för honom. Klart jag gör! Alltid!! Efter vi lagt på funderade jag på ifall jag kanske skulle ta o stiga upp o få ngt vettigt gjort, men..  nä.

Resten av dan har gått i samma anda. Slackat, surfat, tittat på gamla serier och käkat blåbär ur frysen. Borde kanske ha lite dåligt samvete, men jag tror jag skiter i det. Är så skönt m såna här dagar ibland!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!