Ser man på!

Jag lyckades ta mig till gymet till sist. Det blev inget superhäftigt pass, men jag är ändå förvånad över o jävligt impad av mig själv för att det inte var tyngre än det var o för att jag kunde köra på samma vikter som tidigare. Finfint!

Nu ska jag kolla film o dega!

Kapitulerade till sist..

Inlämningen skulle varit inne kl 12, men tjugo i fick jag erkänna mig själv besegrad. Det blev lite för mkt missräkningar idag för att det skulle gå ihop. Fast jag har mest mig själv att skylla; borde förstås ha börjat tidigare! 
Jag har däremot hunnit med en massa annat som till exempel att försova mig, sitta barnvakt, käka god mat, handla lite, springa på U&P på affären, käka några kanelsnäckor, läsa bloggar och natta T. Jag är lite knäckt för att jag inte fixade inlämningen. Men vafan, det är inte hela världen. Ingen idé att tjura ihop. Är ändå nöjd med resten av dagen.

På torsdag åker jag, M och lilla V upp till T och Lapphelvetet. Snön börjar tydligen smälta bort där med, så mina planer på att rasta skidorna får jag nog skrota. Å andra sidan finns det tydligen en hall m badmintonnät.. Jag o T har inte spelat på hur länge som helst, så det ska bli jävligt kul!

Nu ska jag natta mig själv också.
Natti ema!


...zzZZzzz...



Känslostorm

JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!!!!!!


En snabbis

Har just nattat T där uppe i de finska fjällen (lr är det ngn sorts urskog m dvärgbjörkar..?? Nä, jag tippar på fjäll.) Tänker på Siss o känner att jag inte kan lämna datorn utan att ha gjort en kvick uppdatering:

Idag har jag promenerat precis hur långt som helst o lagat jordens jävla godaste fiskgryta! Erkänner att det inte var mitt eget recept, men jag kunde inte låta bli att lägga lite egen fjong på det förstås.. Rivet limeskal o sånt. Fiint!
Det jag är mest stolt över är att jag organiserat upp mina studier lite. Efter morgondagens föreläsning tänkte jag börja läsa kursboken.. Börjar vara på tiden!

Eftersom jag inte kan tänka mig att ngn har lust att läsa recept i min blogg så skiter jag i receptet till ngn ropar efter det.

Kram o gonatt!


En känga

Kort om påsken i finland: jag och T jobbade på bukfetman. Inte något särskilt hårt jobb med tanke på all den goda maten och det vidlyftiga kalasandet. Jag hade förstås med mig joggkitet, men det fick ligga orört i väskan. Onödigt att ens packa upp det o få dåligt samvete. Fredagseftermiddagen på Villan var förstås höjdpunkten. Ett litet paradis fast jag höll på att spy och svimma i bastun. Det ingår. T fick (förstås) en ny omgång halsfluss och fick dra iväg o skaffa antibiotika redan första dagen, men tack vare det blev det ingen press att kasta sig i någon isvak. Det finns vissa fördelar med halsfluss!

När jag kom hem till byjin fick jag mig en känga av syrran för att jag inte uppdaterar bloggen, så jag gör väl ett nytt ryck nudå.
Siss, du vet ju redan det senaste: hänget i Karungi, frukostar hos pappa, promenader runt byn, snacknatten på nygatan hos J2 och allt det där. Antagligen la du också märke till att jag låg och sträckläste, spelade patiens och löste sudoku..
Bra skit!

T har just dragit ut genom dörren för en ny vecka i den finska lapphelvetet. Och jag.. jag har ungefär 25 ton ogjort skolarbete att ta itu med. Jag brinner inför uppgiften!

(intalar jag mig själv......)

O&O!