Men vart tog den vägen!?

Fattar inte vart tiden försvann!! Det var ju nyss mars! Det är inte ens en vecka kvar till tenta. Herregud...
Slog på datorn för att betala räkningar.. Känns inte som någon bra början på dagen (200 kr kvar på kontot.. Tur att inbetalningen frånT kommer!), men har man gjort det direkt så känns det lite som att man gjort bort det värsta. Att man sedan fastnar på tusen och en blogg och tiden rinner iväg ännu mer för en är ju en annan sak....


En mörkare nyans av vit

Jag har spenderat ännu en eftermiddag på balkongen, ensam den här gången. Eller hela.. En och en halv P3 Dokumentär, en flingtallrik o en avokado satt jag där i solen. Uppskruvad volym för att överrösta trafiken. Kändes som de där sommardagarna när man var liten och tiden var oändlig! Och jag blev.. inte brun, men en mörkare nyans av vit!

Darth Vader II

T drog en tyst och uppgiven suck när han kom ut på parkeringen igår morse. Bilen var helt grå av allt damm som Darth vispat upp i sin lek med den inverterade dammsugaren. Men Darth måste hört den där sucken och ha en gnutta empati kvar i sin mörka själ, för han klev fram o blåste hela bilen ren. Jag kunde inte låta bli att tänka 'sandblästring!' när T berättade det, men omtänksamt ändå!

Slogs precis av en tanke.. Darth kanske skulle kunna komma o blåsa ur lägenheten också?


Darth Vader

Vad gör Darth Vader utanför mitt fönster!!?
Han går runt med en inverterad damsugare och jagar löv.
Jag har alltid tyckt att Sci-Fi är konstigt.

Det har varit många veckor som gräsänka den här våren, nästan så man måste rådbråka sig själv när man vaknar med en karl bredvid sig i sängen.
"Shit!! Vafaaan gjorde jag igår!??"
"Justja, jag har har ju en sambo"
T är hemma några dagar innan sista svängen för den här filmen.

Dags för second breakfast. Varje hob i detta land vet hur viktigt det målet är för fortsatt framgång och välmåga!

En liten present

Lunchade på stan m A. Slank in på Smedjan efteråt o köpte en liten present till mig själv. Eller kanske tre.. :) Regnigt i jävlig o hann bli rätt blöt på vägen hem. P ute m hundarna så jag passade på att hälsa o undra hur det var m U. Börjar vara länge sedan nu. Dags för en dejt!

T byter stad och hotell idag. Om en vecka har jag honom hemma igen!

Schemaproblem

Att det ska vara så svårt att förstå sig på ett schema!! Pressade cykeln hårt på vägen till skolan för att hinna till ett räkneövningspass kl 10.15. Körde ett halvhårt benpass på gymet igår så jag hade syra hela vägen och kom fem minuter sent.. Och så var det tomt i klassrummet! Kollade på schemat igen. Vafan!! Någon måste ha varit och möblerat om dagarna i min kalender, för plötsligt stod räknepasset insatt på pass 4, dvs kl 14.45-16.30! Jag satte mig på kåren och började hinka kaffe och läsa i kursboken. När klockan började närma sig tjugo i tre knallade jag bort till lektionssalen igen, men fortfarande inte en kotte! Surfade in på portalens schema för att dubbelkolla salen, men då var passet inte ens med där. Jag tror det var ett extrainsatt pass och jag måste ha skrivit fel sal. Eller så var det inställt. Oavsett vilket så bestämde jag mig för att lägga ner hela skiten och cyklade hem igen. Jag har ett växande berg i diskhon som jag kanske borde ta tag i i stället... Eller så skjuter jag på det och sticker och tränar i stället. Jo, så får det bli!