Andra natten

Sitter på taxi ännu. Jobbig natt.  Alla de som inte var ute i går tog sig ut idag i stället. Och folk har varit osedvanligt besvärliga. De ringer och vet inte var de är eller hur många de är eller vart de ska. Knappt ens vad de heter. Och sen kommer det inte ut någon på adressen när man skickar dit bilen. *sucka*. Det blir så struligt och tar sån tid! Lär inte vara härifrån på ett bra tag ännu, trots att jag egentligen slutade för en timme sen.

Hade en bra dag i alla fall. Spenderade den med mamma. Quality time. Långa diskussioner om pedagogik, läroplaner och familjeangelägenheter. Mysigt. Hade tänkt hälsa på pappa på eftermiddan, men han ringde och sa att han var febrig och skulle gå och lägga sig. I stället lagade jag mat med mamma hade fler diskussioner. Det blev en Quinuagryta med curryräkor, purjolök, paprika och vitlöks-cremefraiche. Mumma!

Med lite tur kommer min Älskling upp och hälsar på nästa helg. Saknar honom så otroligt! Går inte det i lås så ses vi först den 15:e februari. Nu har vi bott på skilda håll i över åtta månader. Fyra till, sen är det över! Sommaren kan vi förhoppningsvis tillbringa tillsammans i Stockholm och till hösten flyttar vi ihop i Luleå igen. Om någon av en händelse skulle ha en lägenhet över på Malmudden i Luleå så är vi intresserade!

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback