Morgonsurr

Jag var iväg på boxpasset igår. Jag stressade som FAN för att hinna dit efter skolan. Tog buss(!) hem från skolan, käkade samtidigt som jag packade träningsväskan och sedan var klockan 17.40. Jag panikpulsade genom snöstormen, i hård motvind och med snön som småspik (fast kändes som fyrtums!) i ögonen. (Vafan ska vädret ge sig på en just en sån dag för, när man har så bråttom!!?). Snösvängen i Luleå är på personalkonferens i Rio de Janeiro eller något. Lägligt.
Med sex minuter till avspark rusade jag in i omklädningsrummet, slet av mig ytterkläderna, fyllde vattenflaskan och flängde sedan i vild galopp nedför trapporna till spegelsalen. Ryckte upp dörren och...
...och där stod en klase småflickor i pastelliga trikåer och benvärmare och tittade förskräckt på mig.
Något kändes fel. Jättefel! Antingen hade jag valt helt fel kläder för tillfället, valt helt fel pass, eller så var det helt enkelt fel ställe!
"Eeh.. är det här boxpasset...?" undrade jag förvirrat.
Kycklingmamman i salen upplyste mig om att de hade salen till klockan 19, att de inte skulle boxas och att det jag eventuellt skulle på i den salen började tidigast klockan sju i så fall. Jahapp. Jag önskade pastellflickorna och kycklingmamman lycka till och så gick jag upp o cyklade och styrketränade fram till passet började. Klockan 19.00..
  Passet var helt ok och jag var lagom slut när jag vinglade hemåt genom drivorna - mitt på vägen:)

Ikväll ska jag ÄNTLIGEN träffa U.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback