Vicken vecka

Nog är det ju faan också! Jag hade stora planer för helgen. Tänkte få gjort två inlämningsuppgifter som jag ligger lite efter med, vara Trevlig Flickvän med T, tvättastädagreja. Osv. Och vad händer då? Jo, jag går och drar på mig en UVI det första jag gör! Brorsan ringde o behövde snacka av sig lite i lördags och och jag sätter mig på en kall stentrappa och pratar. I ett par timmar! Hur korkad får man bli?
  Sen bodde jag på toaletten ihop med ett vattenglas och citronkoncentrat hela söndag förmiddag. Trodde jag hade klarat mig när det gav med sig under eftermiddagen. Så fan heller. Måndag morgon var det tillbaka med fördubblad styrka och jag började frukta för mina njurars fortsätta varande. Ringde vårdcentralen och till min egen stora förvåning var det ingen telefonkö. Fick prata med en sån där inspelad röst som frågade om det passade att bli uppringd klockan 14.55. "För att bekräfta, tryck 1"
  Klockan 14.55 satt jag på toaletten (nähä!) och talade om för bruden på andra sidan att jag ville ha penicillin, för såhär kunde jag ju inte ha det! Och fick tid för muggpissande en timme senare. Yes. Fixat! Trodda jag ja.. Jag hade ju sköljt igenom systemet flera gånger om med alla liter citronvatten jag hällt i mig, så i muggen jag lämnade hittade de inte en enda bakterie. I stället skulle det skickas iväg på odling. Resultat väntas inom tre dagar... WHAT!!? Ska jag behöva bo på toaletten i tre dagar nu alltså!?
  Så jag har fortsatt kolka citronvatten. I morgon tänkte jag försöka ta mig till skolan. Och göra de där förbannade inlämningsuppgifterna... Och allt det andra jag inte fått gjort när jag hängt på T:s toalett.

Combo ringde förresten för att tala om att det kommit ett brev från Sunderby Sjukhus hem till lyan i Luleå.. Det måste vara kallelsen till knäop. Grejt! Måste ha tag på syrran och be henne slänga kryckorna på bussen så jag har dem till op:en =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback