Oops!

Jag gjorde en praktvurpa på väg till skolan idag. Jag kom från från Torpslingan och skulle svänga ut på cykelvägen mot universitetet när plötsligt allt fäste bara var borta. Det började som ett bredställ som hette duga och jag han tänka "borde jag kanske sätta i en fot..?" innan jag fann mig själv kanande längs marken med snön sprutande åt alla håll. Jahapp. Shit happens. Särskilt på is med ett lager nysnö..

Sitter och funderar på att skaffa mig ett fritidsintresse. Högst på listan står klättring och Lindy Hop. Hade tänkt hoppa på en nybörjarkurs i klättring som StiL anordnar vecka 10, men så visade det sig att en av kursdagarna är samma dag som vi ska på studieresa med klassen till Boliden. Fan också! Det går fler kurser till hösten, men jag ville ju börja NU!

Kan förresten rapportera att den 24:e april ska jag in och få knät tillkarvat igen. Knölen under operationsärret börjar se ut som en ailienutväxt, ett embryo vars utveckling jag följer med stort intresse. Bra att operationen är i april. Då har snön börjat försvinna så jag kan cykla efteråt och så har jag en månad på mig att rehaba, to shape up, tills jag ska ut på praktik. Appropå det, är det någon som har en hyvens praktikplats att erbjuda..??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback