Lusfattig, ja pank!

... eller så när man kan komma i alla fall. Mina likvida medel uppgår för närvarande till 98 kr. Tur att jag har mat och snus så jag klarar mig till den 25:e. Gillar inte att vara utan buffert. Mina stockholmsturer var det som tog knäcken på budgeten. Nu är det verkligen knäckebröd och konserver som gäller.
  Dessutom lyckades L få in hyran för sent så vi fick påminnelseavgift från inkasso. Så onödigt! Förde över min del av hyran i god tid. Efter tre dagar ringde hon mig och sa att hon inte fått pengarna och då fick jag börja forska. Det visade sig att de på något mystiskt sätt hamnat på syrrans konto istället. Så jag fick be syrran lämna tillbaka dem och sedan föra över dem till L på nytt. Och när de var på rätt konto så tog det L tre dagar till innan pengarna gick iväg för att det var ngn jäkla e-faktura som man måste datera tre dagar framåt för att betalningen ska gå igenom Jätteknepigt! Frågar man mig så anser jag att hon borde gått direkt till banken och betalat isället!! Efter några dagar fick L ett elakt brev som jag var tvungen att hjälpa till att betala :( Sved kan jag säga. Min förmögenhet halverades.

Var på Fagges konsert igår. Faktiskt kul. Synd bara att det började trilla byggnadsdelar från taket så de fick avbryta efter sex låtar ungefär. *skrattar* Det är faktiskt sant! Står väl i aftonbladet imorgon kan jag tänka mig. De var där o skulle göra ett flersidesreportage, och så händer det här. Dålig PR för Luleå och det nya Kulturens Hus. Mest synd tyckte jag om småtjejerna som inte fick hela konserten med sin Idol. Det var flera som grät när vi blev tvungna att utrymma. Jag fick min biljett gratis så det var ingen ekonomisk förlust för mig, men det hade ändå varit roligt att se konserten. Om inte annat så för att få se J..

Borde försöka ta mig i säng. Har föreläsningar från pass ett i morogn.

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback